Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قزوين - ايرنا - رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان قزوين گفت: اعتبار لازم براي پرداخت حقوق، مزايا و عيدي پايان سال کارمندان استان تامين شده و از اين بابت دغدغه اي وجود ندارد.

ابوالفضل ياري روز شنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: ميزان عيدي کارکنان استان هشت ميليون و 745 هزار ريال است که با حقوق بهمن ماه و در هفته اول اسفند پرداخت مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در خصوص پرداخت پاداش پايان خدمات بازنشستگان اظهار کرد: تمام بازنشستگان استان قزوين تا پايان سال 95 پاداش پايان خود را دريافت کرده اند و اين استان بدهکاري به بازنشستگان ندارد.
** بودجه سال 97
دبير ستاد فرماندهي اقتصادي مقاومتي استان قزوين در پاسخ به سئوالي در خصوص وضعيت بودجه سال آينده گفت: يکي از ويژگي هاي بودجه سال 97 شفافيت آن است که از اين نظر در دوران انقلاب اسلامي بي نظير است.
ياري اضافه کرد: اين شفافيت در لايحه پيشنهادي دولت به مجلس شوراي اسلامي باعث شد تا مشخص شود ميزان اعتبارات هر بخش چقدر است و دستگاهها و نهادها چقدر پول مي گيرند.
وي بودجه ريزي بر مبناي عملکرد را ديگر ويژگي مهم لايحه بودجه سال 97 دانست و گفت: حذف 199 رديف متفرقه از جدول شماره 9 بودجه اتفاق مهمي است که باعث شده تعداد اين رديفها از 337 مورد به 138 رديف کاهش يابد.
وي با بيان اينکه اين رديف هاي متفرقه موجب مي شد تااستان هايي که ارتباط قوي تري دارند ، بودجه بيشتري دريافت کنند؛ افزود: اين رديف ها باعث شده بود تا اصل عدالت در توزيع اعتبارات رعايت نشود..
وي خاطرنشان کرد: همچنين اعتبارات برخي نهادها نيز در دل وزارتخانه ها قرار گرفت که قبل از تدوين لايحه 97 به طور مستقل اعتبارات را دريافت مي کرد و نظارت مناسبي بر روي آن صورت نمي گرفت.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان قزوين بيان کرد: شفافيت و حذف اين رديف هاي خاص عاملي ترميم اعتبارات برخي دستگاهها نظير نوسازي مدارس که اقدامات موثري را در سطح کشور انجام مي دهد.
وي در خصوص وضعيت اعتبارات استان قزوين در سال جاري نيز گفت: با پيگيري هاي متعددي که سال گذشته صورت گرفت و اقدامات کارشناسي مناسب، اعتبارات استان قزوين در اين سال با 7.26 درصد رشد، رتبه نخست در کشور را از آن خود کرد.
وي ميزان اعتبارات هزينه اي استان در سال 96 را يکهزار و 710 ميليارد ريال ذکر کرد و بيان داشت: جمع اعتبارات تملک دارايي هاي سرمايه اي استان قزوين در سال جاري سه هزار و 749 ميليارد ريال بود که نسبت به سال قبل رشد مناسبي داشته است.
دبير شوراي برنامه ريزي و توسعه استان قزوين اظهار کرد با توجه به افزايش اعتبارات استان در سال جاري مي توان ادعا کرد امسال در پرداخت حقوق کارکنان مشکلي نداريم و با کسري اعتبارات مواجه نخواهيم بود.
وي ادامه داد: سعي شد اين روند مثبت اعتبارات در سال 97 نيز حفظ شود و با وجود کاهش 49 درصدي اعتبارات عمراني و جاري در سال آينده ، ميزان کاهش اعتبارات استان 19 درصد بوده است.
ياري ميزان اعتبارات تملک دارايي هاي سرمايه اي استان در سال 97 را 311 ميليارد تومان ذکر و تصريح کرد: اعتبارات هزينه اي استان با احتساب اعتبارات آموزش و پرورش و بنياد شهيد و امور ايثارگران در سال آينده هشت هزار و 823 ميليارد ريال است.
وي در خصوص نحوه تخصيص اعتبارات عمراني و هزينه اي گفت: تخصيص در کشور متناسب با درآمدهاي کشور صورت مي گيرد و پس از اعلام خزانه کل، کميته تخصيص پس از کسر اعتبارات مورد نياز براي يارانه و موارد ذکر شده در قانون، اقدام به تخصيص اعتبارات به استانها مي کند.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي ميزان تخصيص اعتبارات عمراني استاني دستگاهها را بين 60 تا 70 درصد اعلام و خاطر نشان کرد: عملکرد اعتبارات هزينه اي استان قزوين همواره بالاتر از 100 درصد بوده است.
** هدفمندي يارانه ها
وي در خصوص هدفمند سازي يارانه ها نيز اظهارکرد: استان قزوين در دو مرحله به ستاد اقتصاد مقاومتي و دبيرخانه ستاد هدفمند سازي يارانه ها پيشنهاد داده به عنوان يک استان پايلوت مديريت اجراي آن را به استان واگذار نمايد.
ياري افزود: پيشنهاد استان قزوين امسال در لايحه سال 97 عملياتي شده و يارانه ها با شکل جديد در حال برنامه ريزي است.
وي هدف اصلي هدفمندي يارانه ها را توزيع عادلانه امکانات بين مردم، به ويژه محرومان و افراد تحت پوشش نهادهاي حمايتي دانست گفت: در استان قزوين يک کار مطالعاتي جدي بر روي يارانه ها صورت گرفت و مشخص شد که جامعه اصلي تحت پوشش يارانه که نيازمند دريافت آن هستند حدود 20 درصد جمعيت استان قزوين را شامل مي شوند.
وي اظهار کرد: مي توان اعتبار مورد نياز که براي پرداخت يارانه 80 درصد جمعيت استان قزوين است را صرف حمايت از اشتغال، تقويت داروهاي توليدي، تقويت بيمه هاي درمان و مکمل، بيمه هاي بيکاري و جامعه کارگري کرد.
ياري گفت: با مديريت يارانه ها به صورت استاني مي توان رونق توليد را افزايش داد و اعتبار اين بخش را صرف بهبود حمل و نقل عمومي، بهداشت و درمان رفع مشکلات مناطق کمتر برخوردار کرد.
در سرشماري سال 95 جمعيت استان قزوين يک ميليون و 273 هزار و 761 نفر شمارش شده است که 51.07 درصد آن را مردان بقيه را زنان تشکيل داده اند.
6012 تهيه و انتشار: علي حيدر شاه حسيني
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۶۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ کرایه تاکسی‌ در قزوین کاهش یابد

عضو شورای شهر قزوین گفت: این روزها شاهد گلایه شهروندان از افزایش بالای نرخ کرایه تاکسی‌ها در سطح شهر هستیم و به همین خاطر باید برای رانندگان تاکسی یارانه حمایتی در نظر بگیریم و درصدی از کرایه تاکسی را کاهش دهیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، ولی چگینی شامگاه _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در جلسه علنی شورای شهر با اشاره به افزایش کرایه تاکسی در شهر قزوین اظهار کرد: این روزها شاهد گلایه شهروندان از افزایش بالای نرخ کرایه تاکسی‌ها در سطح شهر هستیم و به همین خاطر باید برای رانندگان تاکسی یارانه حمایتی در نظر بگیریم و درصدی از کرایه تاکسی را باید کاهش دهیم.

وی با بیان اینکه این کار مانند اقدام شهرداری در اعطای یارانه به اتوبوسرانی است، اضافه کرد: می‌توانیم با اصلاح کرایه تاکسی و پرداخت مابه‌التفاوت آن از طریق یارانه نقدی و یا غیرنقدی این موضوع را جبران کنیم تا بار کمتری بر روی دوش شهروندان باشد.

رئیس کمیسیون برنامه‌ریزی، سرمایه‌گذاری و مالی شورای شهر قزوین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حادثه آتش‌سوزی خیابان شهید انصاری گفت: متأسفانه مصدومان این حادثه وضعیت روحی مناسبی ندارند وبا توجه به اینکه سرمایه هر سازمانی نیروی انسانی آن است ضرورت دارد تا به اوضاع مصدومان رسیدگی ویژه‌ای شود و خدمات روانکاوی و حمایت‌های ویژه برای آنان در نظر گرفته شود.

چگینی ادامه داد: همچنین بیمه کارکنان آتش‌نشانی و کسانی که در عملیات حضور دارند، باید به گونه‌ای باشد تا خدمات خاصی بعد از حادثه ارائه شود که متأسفانه به نظر می‌رسد تعهدات شرکت‌های بیمه‌گر یکسان بوده و برای افرادی که در عملیات دچار حادثه می‌شود با افراد دیگر یکسان خدمات می‌دهند، پس باید در این حوزه هم شهرداری تدبیر کند.

وی در بخش دیگری از این جلسه که به بررسی لایحه دوفوریتی اخذ تسهیلات از بانک شهر اختصاص داشت، گفت: باید بتوانیم از ظرفیت سهامداری در بانک شهر برای اخذ تسهیلات بیشتر استفاده کنیم و در مسیر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام هزینه کنیم.

عضو پارلمان شهری قزوین تأکید کرد: انتظار می‌رود تا در بانک شهر یک نفر به طور مداوم موضوعات و مطالبات و اخذ تسهیلات را پیگیری کند و از امتیازات سهامداری خود بهترین استفاده را برای شهر و شهروندان ببریم.

کد خبر 747974

دیگر خبرها

  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • ۳۰۰۰میلیارد تومان اعتبار مصوب نفت برای استان در نظر گرفته شد
  • عیدی سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • فرمول اضافه حقوق ۱۴۰۳؛ چقدر به حقوق شما اضافه می‌شود؟ | عیدی سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • اتفاق جالب بعد از حذف پرسپولیس در اراک؛ بازیکن حریف برای سرخ‌ها آرزوی موفقیت کرد
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟
  • ماجرای جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳ چیست؟
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳
  • تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه
  • نرخ کرایه تاکسی‌ در قزوین کاهش یابد